El món de l'esport i de l'empresa s'ha acomiadat aquest dimarts de qui va ser expresident del Barça durant 22 anys i empresari del sector immobiliari Josep Lluís Núñez i Navarro, que moria aquest dilluns després d'una llarga malaltia. Personalitats esportives com el vicepresident del club durant el seu mandat Joan Gaspar, l'exjugador i entrenador d'handbol Valero Ribera, l'entrenador gal·lès John Toshack o l'exjugador del primer equip de futbol Lobo Carrasco, han coincidit en assenyalar que era "més que un president" a les portes del Tanatori de Sant Gervasi, on es fa la vetlla.

13

El món de l'esport i l'empresa s'acomiada de Núñez

Entre altres persones que s'han acostat a acompanyar la família en el seu dol, hi ha el patró-director de la Fundació Damm Ramón Agenjo, o el director del diari Mundo Deportivo, Santi Nolla.

L'enterrament serà aquest dimecres, a les 10.15 h, a l'església de la Mare de Déu de la Bonanova de Barcelona.

La plantilla visita el memorial de Josep Lluís Núñez

A la tarda, els jugadors del primer equip del FC Barcelona, amb el seu president, Josep Maria Bartomeu, i el seu entrenador, Ernesto Valverde, al capdavant, han visitat el memorial de l'expresident blaugrana Josep Lluís Núñez, situat a l'entrada de la llotja del Camp Nou.

Al costat dels futbolistes del Barça, han presentat els seus respectes a Josep Lluís Núñez el secretari tècnic del Barcelona, Éric Abidal, i dos dels actuals vicepresidents de l'entitat, Jordi Cardoner i un emocionat Jordi Mestre, a més del directiu Javier Bordas.

Immediatament després de la plantilla, ha visitat el memorial de Josep Lluís Núñez la direcció tècnica del Barcelona al complet. A la comitiva també hi estaven Guillermo Amor, exjugador del mític 'Dream Team' i ara director de relacions institucionals i esportives del club, i un altre company que va jugar en aquell equip, Jose María Bakero.