El davanter del Barcelona Malcom Felipe de Oliveira estarà entre deu i quinze dies de baixa per un esquinç en el turmell dret, segons han informat aquest dijous els serveis mèdics del club català. Malcom va marcar un gol en el partit de Copa del Rei que el seu equip va disputar aquest dimecres, al Camp Nou, davant La Cultural Lleonesa (4-1), abans de lesionar-se i haver d'abandonar el terreny de joc.

La del brasiler no ha estat l'única baixa a l'entrenament que la plantilla blaugrana ha fet aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb permís d'Ernesto Valverde, tampoc s'han entrenat Nelson SemedoSergio Busquets i Ivan Rakitic. Ni els lesionats Samuel Umtiti, que es troba a Qatar recuperant-se dels problemes que arrossega en el cartílag del seu genoll esquerre, ni Rafinha Alcántara, recentment operat del trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre.

En canvi, sí que han treballat avui amb el grup, els centrecampistes Arthur Melo i Sergi Samper i el davanter Luis Suárez, que podrien rebre l'alta aviat. També s'ha exercitat amb normalitat el migcampista Arturo Vidal, qui es va perdre el partit de Copa per un procés febril. De la seva banda, el defensa Sergi Roberto ha fet treball específic en el camp.

A la sessió d'aquest dijous els titulars davant la Cultural Lleonesa han fet feina de recuperació. També han participat a l'entrenament els jugadors del Barça B: Iñaki Peña, Juan Miranda, Juan Brandáriz 'Chumi' i Riqui Puig.

La plantilla blaugrana tornarà a entrenar-se aquest divendres a les 18 hs. Una hora abans, Valverde compareixerà en roda de premsa en la prèvia del derbi de la lliga contra l'Espanyol.