L'Sporting de Gijón serà l'únic equip que no pertany a la Lliga Santander al sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els asturians, que ja havien derrotat en l'anada dels setzens l'Eibar per 2-0, van empatar a dos ahir a Ipurua i van confirmar la sorpresa. A més, haurien pogut guanyar fins i tot el partit, ja que Álvaro Jiménez i Pablo Pérez els van donar un avantatge considerable. Els bascos, però, van empatar mitjançant Cucurella i Charles.

En els altres partits, el Reial Madrid va confirmar el 0-4 de l'anada i ahir va clavar un 6-1 al Melilla, amb dos gols d'Asensio i del perdonat Isco i un de Javi Sánchez i de Vinínicius. Els nord-africans van salvar l'honor amb un penal transformat per Yacine quan faltaven nou minuts per al final.

Al migdia, el Llevant va derrotar per 2-0 el Lugo i va confirmar l'empat a un que havia aconseguit a terres gallegues. Coke i Dwamena, en el tram final, van segellar la classificació granota. També ahir, l'Athletic va repetir el 0-4 contra l'Osca de l'anada a San Mamés. Garitano va debutar a la banqueta basca amb bon peu i dos gols d'Aduriz i dos més de Williams. En el darrer partit, el Betis va superar el Racing (4-0), amb gols de Barragán, Sanabria de penal, Sergio León i Lo Celso.