Un gol en el temps de descompte del francès Diakhaby va salvar d'un autèntic maldecap el València davant d'un Sevilla que ja acariciava la victòria després d'un gol de Sarabia. Ambdós equips van disputar una primera meitat amb molt de ritme i el conjunt local va gaudir de la millor ocasió en els primers minuts, primer de Garay amb el cap i posteriorment de Mina en el rebuig del porter. Abans d'arribar al descans cap equip va gaudir d'aproximacions per intentar inaugurar el marcador. A la represa, la dinàmica va canviar i el partit es va obrir més. Sarabia va marcar el 0-1, en aprofitar una pilota bombejada de Ben Yedder, per superar el porter Neto. El València va buscar l'empat però va topar amb un Sevilla molt fort defensivament i que va perdonar la sentència un parell de cops. Al temps de descompte, Diakhaby, de cap, va empatar, 1-1.