Un parcial de 8-24 en el darrer quart va donar al Reial Madrid una victòria a la pista de l'Anadolu Efes (82-84), en la qual pocs creien abans de l'inici del període decisiu. La defensa va donar als de Pablo Laso un triomf que els permet compartir la segona posició amb el CSKA de Moscou, que va caure a la pista del Kirolbet Baskonia (76-73). Tots dos són a un triomf del Fenerbahçe, que va derrotar per 69-81 el Panathinaikos.

A Istanbul, l'Anadolu va dur el ritme del partit guiat per Micic i Larkin davant d'un Madrid en què reapareixia Sergi Llull. Els tres primers quarts sensacionals de l'exblaugrana Adrian Moerman (19 punts en total) van pemetre a l'equip d'Ataman obtenir un avantatge de fins a quinze punts (69-54) al tercer període. En el darrer, però, els turcs es van encallar, el Madrid va remuntar. A més, Micic es va precipitar amb un triple.

A Vitòria, el Kirolbet va aconseguir un triomf (76-73) que el situa amb quatre victòries, a una de llocs de play-off. Els bascos van aguantar el tu a tu amb els russos, es van situar davant amb un bàsquet de Poirier i llavors Peters i De Colo van errar els triples que haurien dut a la pròrroga. El francès, amb 18 punts, va liderar l'atac. Finalment, a Atenes, el triplet Kalinic-Lauvergne-Vesely va conduir el Fenerbahçe al triomf.