Després de la complicada visita a la pista del Segorb castellonenc, on va aconseguir una vital victòria (1-5), arriba la tretzena jornada de la lliga. El Manresa FS juga demà (17.30 h) el primer de dos enfrontaments seguits a casa i davant rivals, ambdós, nouvinguts a la categoria. El contrincant de demà serà el Futsal Lleida (equip patrocinat pel restaurant Lo Caragol), i el de dissabte que ve (20 h), l'Isur Ciutat de Terrassa, el cuer de la Segona Divisió B.

Ara mateix, el Manresa FS ocupa una destacada tercera posició i el repte és mantenir aquesta posició o fins i tot millorar-la (els tres primers jugaran la Copa del Rei la propera temporada). En aquesta jornada hi ha partits interessants a la part alta de la classificació. Així, el segon classificat, l'Hospitalet Bellsport, rep el líder CCR Castelldefels (demà, 13 h), i el Mataró, que és quart, visita la sempre complicada pista de l'Escola Pia de Sabadell (demà, 18 h), equip que és cinquè classificat. Dijous es va jugar el Segorb-Isur Ciutat de Terrassa, amb victòria local per un ajustat 3 a 1.

El Futsal Lleida, molt irregular fins ara, és dotzè, a tres punts del descens, ve de ser golejat a la pista del Canet per 13 a 1, tenint en compte que en la jornada anterior els del Maresme havien rebut onze gols al Pujolet (11-1). Els lleidatans han jugat sis partits com a visitants amb tres derrotes (Salou, Barceloneta i Canet), dos empats (Isur Ciutat de Terrassa i Mataró) i una victòria (Natació Sabadell).

El Manresa FS només té la baixa de Tanti per lesió, que serà suplerta pel juvenil Morral.

El juvenil també juga

La Divisió d'Honor juvenil també té jornada aquest cap de setmana. En el cas del Manresa FS, rebrà la visita al Pujolet, demà a la tarda (15 h), del Cet-10, un rival directe en la lluita per consolidar un lloc tranquil a la classificació. Els manresans ocupen la vuitena posició, amb 18 punts, mentre que els barcelonins són onzens, en un lloc més perillós, amb 12 punts.