Amb la visita avui al camp del cuer Osca (16.15 h), l'entrenador del Reial Madrid, Santiago Solari, va apuntar que «la lliga la lluitarem fins al final, i el partit d'aquesta jornada és de vital importància per a nosaltres. Els jugadors són conscients del que signifiquen els punts i, sobretot, guanyar a fora». El tècnic argentí va afirmar que «no tinc cap mena de dubte que l'Osca, malgrat la seva situació, ens exigirà al màxim. Per això hem de sortir a guanyar el partit des del primer minut. Hem de ser molt generosos amb els nostres esforços, molt seriosos en defensa i molt intensos i agressius en atac».

Solari va parlar de noms concrets del seu equip. Es va referir a Kroos en dir que «el veig progressant i no crec que tingui cap problema per jugar el Mundial de clubs». De Gareth Bale va comentar que «no va marxar a la selecció lesionat, sinó amb algunes molèsties pel gran esforç que havia fet contra el València, però també davant la Roma i l'Eibar».

En aquesta jornada, d'altra banda, el Girona no juga amb l'Athletic fins dilluns a San Manés (21 h), el que serà el primer duel de lliga amb el nou tècnic dels bilbains, Asier Garitano.