Un sòlid Kirolbet Baskonia no va cedir davant el Cafés Candelas Breogán, al qual va superar per 100-78 en un matx seriós que es va trencar a partir del segon quart.

El duel es va iniciar amb un joc poc fluid, en el qual el pivot dels gallecs Jerome Jordan va assumir molts llançaments i es va convertir en la referència del seu equip, que va intentar tutejar el potent rival als primers compassos. Els locals van millorar la defensa en la recta final del quart inicial i van poder recuperar diverses pilotes i superar per velocitat els visitants (18-13). En el segon període, els vitorians van millorar amb les entrades de Huertas i Hilliard, i van assolir una renda màxima de divuit punts (38-20). Però Cvetkovic es va afegir a Jordan i va evitar que els bascos trenquessin el duel definitivament (43-28 al descans).

En la represa, el conjunt de Lugo va fer una bona sortida i es va aprofitar dels errors del rival en el tir lliure i de la inspiració de Jordan per situar-se a només cinc punts (45-40). Tot seguit es va entrar en una fase d'intercanvi de cistelles i, posteriorment, el Baskonia va apujar les línies defensives i va arribar al final del tercer quart amb un 69-51. El darrer període va començar amb quatre triples consecutius dels visitants Brown, Díaz, Vidal i Redivo, però els vitorians es van mantenir sòlids i van obtenur una renda insalvable en els últims cinc minuts, tot i els intents dels gallecs de reduir distàncies des del triple.