El Movistar Estudiantes va aconseguir vèncer, gairebé dos mesos i sis partits després, en una agònica victòria davant el San Pablo Burgos per 80-79, en un matx en què l'absència de qualitat en el joc es va suplir amb incertesa i passió fins al final. Amb 78-79 en el marcador, Gentile va anotar una cistella de dos punts que resultaria decisiva, ja que el darrer tir de Frazier no va trobar cistella.

Els primers minuts del matx es van convertir en un autèntic duel de desencert, i el desastre defensiu dels locals i el bon treball de Thompson van donar tres punts de marge als burgalesos al final del primer quart (13-16). En el segon, Clavell i, sobretot, Cook i Caner-Medley van permetre que els madrilenys marxessin al descans per davant (35-31). A la represa, l'Estudiantes va saber resistir el bon inici visitant i es va endur el triomf en un final a cara o creu.