Els manresans van signar un nou triomf al fortí del Pujolet en protagonitzar una merescuda remuntada al segon període. Els de Kim Esteller, malgrat avançar-se, no van oferir la millor versió durant la primera part. Els blanc-i-vermells no van saber deslliurar-se de la pressió dels barcelonins ni replegar-se en defensa amb la rapidesa adequada. Aquests dos factors van propiciar que al descans el marcador registrés un inquietant 1 a 3.

Esteller va esperonar els seus jugadors i aquests van afrontar la segona part amb el nivell d'intensitat que requeria el partit. Els bagencs es van fer amb la iniciativa ofensiva i van desactivar el joc de l'oponent amb una pressió insuperable que els va permetre, primer, igualar el resultat i, després, imposar-se amb solvència.