L'endemà de l'esplèndida victòria del Barça al camp de l'Espa-nyol (0-4), l'extrem francès Ousmane Dembélé va tornar a ser el centre de l'actualitat blaugrana. El motiu no va ser el seu bon partit, amb gol i assistència inclosos, a l'RCDE Stadium, sinó el fet de tornar a fer dues hores tard a un entrenament sense cap explicació.

Els jugadors estaven concentrats a les onze del matí i Dembélé no es va presentar fins a la una. Sembla ser que va argumentar que s'havia confós. El problema és que el mateix extrem ja es va perdre el partit contra el Betis de lliga després d'haver fet tard a un entrenament després del duel al camp de l'Inter adduint una gastroenteritis però sense haver avisat el club. Després d'un parell de bons partits, contra el Vila-real i dissabte amb l'Espanyol, caldrà veure si aquesta nova indisciplina passa factura al jugador, que va desplaçar Coutinho de l'equip titular contra els blanc-i-blaus.

L'equip ja ha començat a preparar el duel de demà contra el Tottenham, intranscendent perquè el Barça té el primer lloc assegurat però molt important per als anglesos, que es juguen la classificació.