El jugador del Club Billar Manresa Francesc Hernández s'ha proclamat campió de Catalunya de billar lliure de Tercera Divisió en una competició en què ha guanyat totes les partides. A semifinals es va imposar a Salvador Martí (CB Lleida) per 80 a 39 en 25 entrades i, a la final, a Antonio González (CB Canet) per 80 a 34 en 16 entrades. Va fer un gran campionat i es situar primer amb una mitjana general de 2.683.

Valentí Carrillo no es va poder classificar per a la següent ronda en perdre les seves dues partides a la prèvia del lliure de Segona B.

Diversos jugadors del CB Manresa van ser a l'Open de Molins de Rei de tres bandes. Antonio Garcia va arribar als setzens de final, eliminatòria en la qual va perdre amb Ricard Fiol; José Luis González també va caure en aquesta fase davant d'Armand Moreno.

El CB Manresa A jugarà divendres a la lliga catalana de tres bandes, a casa, amb el CB Cerdanyola; dissabte, també a Manresa, l'equip B rebrà el Sant Adrià; el CB Manresa C es desplaçarà fins a Mollerussa per jugar amb l'equip local.