La parella del Club de Ball Esportiu Royal Dance de Manresa, Andrey Prikhodko i Nora Corpas, va ser brillant semifinalista en el Campionat del Món youth de 10 balls celebrat al pavelló multiusos de Guadalajara. Finalment, Prikhodko i Corpas van ocupar una destacada onzena posició. Les tres primeres posicions van ser per a Vladislav Untu i Polina Baryshnikova, de Moldàvia (1rs), Danila Mazur i Anastasia Polonskaya, de Rússia (2ns), i Karolis Burneikis i Izabele Sekaite, de Lituània (3rs). Paral·lelament també es van celebrar, a Guadalajara, els campionats d'Espanya de 10 balls i les corresponents copes de promoció amb una àmplia representació del Royal Dance.

A l'estatal, Andrey Prikhodko i Nora Corpas van imposar-se en la categoria youth, seguits de la parella també del Royal Dance, Joan Albelda i Vanessa Maroto. A banda d'aquests dos podis, el Royal Dance va sumar moltes posicions altes de privilegi en les diferents categories. En juvenils 1 (4 balls), 2ns Unai Villegas i Alexia González ; en júnior 1, 3rs Marc Cortés i Adriana Corpas, 8ns Joel Rusines i Núria Colom i 9ns Yago Olivero i Nahia Martín; en júnior 2, 2ns Robert Cambei i Tatiana González; en adult 1, 4ts Carles Borrell i Mar Albelda; en sènior 1, 1rs Rubén Viciana i Eva Moya; en sènior 2, 2ns Luis Pacha i Maribel Gordón; en sènior 3, 1rs Raúl del Rosario i Carmen Sánchez.

En rising star open llatins, 1rs Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña i 7ns Joan Albelda i Vanessa Maroto. En WDSF open sènior 2 llatins, 4ts Luis Pacha i Maribel Gordón; en WDSF international open llatins, 14ens Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña i 20ns Carles Borrell i Mar Albelda; en WDSF open sènior 3 llatins, 5ns Raúl del Rosario i Carmen Sánchez; en WDSF júnior 2 estàndard, 4ts Robert Cambei i Tatiana González; en WDSF open youth llatins, 8ns Joan Albelda i Vanesa Maroto; en WDSF open youth estàndard, 9ns Joan Albelda i Vanesa Maroto.

Competicions de promoció

A la Copa de Promoció, en juvenil 1 Segona Territorial estàndard i llatins, 1rs Unai Villegas i Alexia González; en youth 2T estàndard, 2ns Marc Marsà i Joana Díaz; en youth 1t estàndard, 1rs Àlex García i Salomeea Birsan; en júnior 1 2T 6-dance, 1rs Yago Olivero i Nahia Martin; en júnior 2 2T llatins, 1rs Adrià Lupiáñez i Nuna Martín; en youth 2T lltins, 1rs Marc Marsà i Joana Díaz; júnior 1 C 8-dance, 1rs Marc Cortés i Adriana Corpas i 3rs Joel Rusines i Núria Colom; en youth 1T llatins, 4ts Àlex García i Salomeea Birsan.

En el Trofeu Guadalajara de ball esportiu, en open Ad1 AI- AN-B, 2ns Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña; en open júnior 1 C 8-dance, 2ns Jan Cervelló i Sofía Madrid; en youth C+B estàndard, 1rs Pere Planas i Alèxia Cervelló; en youth AN+B estàndard, 7ns Pere Planas i Alèxia Cervelló; en Júnior 2 B+C llatins, 5ns Arnau Roncal i Melani Bodoque; en open youth AN+B, 10ns Gerard Sánchez i Marta Poy; i en open AD1+ youth 1T+2T estàndard, 1rs Marc Marsà i Joana Díaz.