A l'Oller del Mas (Manresa) es va celebrar el darrer dels trials socials del Bages. Un trial en el qual es van haver de modificar algunes de les zones més properes al riu. De totes maneres, la prova es va desenvolupar amb tota normalitat i els pilots van quedar molt contents del nivell i de la qualitat de les sis zones que el Moto Club Manresa va dissenyar.

Els tres primers classificats en el nivell vermell van ser: Gil Vila (Gas Gas), Pere Borrellas (Gas Gas) i Álex Canales (Gas Gas); en el nivell blau, Ricardo Alcaraz (Sherco), David Olmedo (JTG) i Elisabet Solera (Gas Gas); en el nivell verd, Josep Sala (Montesa), Raül Vall (Sherco) i Josep Fàbregas (Gas Gas); i en el nivell groc, Josep Garcia (TRS), Jordi Tobella (TRS) i Xavier Giralt.

Pel que fa a les classificacions finals, en el nivell vermell, Pere Borrellas (Gas Gas) amb 134 punts, Jordi Estany (Beta) amb 105 i Arnau Escarrà (Gas Gas) amb 63; en el blau, Ricardo Alcaraz (Sherco) amb 151, Albert Muñoz (Beta) amb 114 i Elisabet Solera (Gas Gas) amb 113; en el verd, Josep Sala (Montesa) amb 144, Raül Vall (Sherco) amb 112 i Joan Ollé (Beta) amb 112; i en el nivell groc, Jordi Tobella (TRS) amb 148, Josep Lluís Marco (Sherco) amb 118 i Roger Serra (Beta) amb 67.