Abans del sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei masculina va tenir lloc la dels quarts de final de la Copa de la Reina femenina en l'anomenat supersorteig d'ahir. També es va fer el de la Copa Federació, que aplega equips de les categories no professionals.

En la Copa femenina, el Barça va quedar aparellat amb el Madrid CFF, equip que va jugar contra les blaugrana diumenge, amb triomf català per 7-0 en un partit que va representar el debut de la sesrovirenca Jana Fernández amb el primer equip. Caldrà veure si el tècnic, Fran Sánchez, confia en ella per a aquesta competició.

La resta d'eliminatòries semblen més equilibrades, sobretot la que enfrontarà l'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid, actual líder de la lliga. Les altres dues eliminatòries seran Reial Societat-Rayo Vallecano, amb la monistrolenca Núria Mendoza jugant a la defensa de les guipuscoanes, i Llevant-Sevilla.

En el sorteig dels vuitens de final de la Copa Federació hi havia dos equips catalans de Segona Divisió B, que van quedar aparellats de la manera següent: Llagostera-Conquense i Cornellà-Poblenc