Una exhibició de Leo Messi ha silenciat el Ciutat de València i ha frenat a un Llevant que va començar creant perill, però que va acabar cedint davant la màgia de l'astre argentí, assistent de dos punts i autor d'un triplet.

El Barcelona segueix sent líder sòlid de LaLiga Santander, després de ser contundent en la seva visita a un Llevant que es va estavellar amb Ter Stegen i el travesser en un tret de Boateng en els minuts inicials d'embranzida, però que va cometre dos errors que van condicionar el seu partit.

Primer Bardhi i posteriorment Rochina, en la sortida de pilota, han perdut la possessió i Messi ha fet la resta. Ha assistit a Luis Suárez en el primer i ha signat en carrera el segon, amb el qual s'arribava al descans.

LaLiga Santander: Els gols del Llevant - Barcelona (0-5)

LaLiga Santander: Els gols del Llevant - Barcelona (0-5)

En la represa el càstig ha estat major, amb Messi signant dos punts més i assistint a Gerard Piqué en el cinquè gol. Es trencava així amb el mal record de la derrota del curs passat en el Ciutat de València.

Continua com a líder i manté tres punts d'avantatge sobre els seus perseguidors. Per la seva part, el Llevant surt de llocs europeus.

Fitxa tècnica

Llevant UD: Oier; Jason, Róber Pier, Postigo (Prcic, min. 70), Cabaco, Toño, Bardhi, Campaña, Rochina (Coke, min. 69), Boateng (Mayoral, min. 62) i Morales.

FC Barcelona: Ter Stegen; Piqué, Lenglet, Vermaelen (Arthur, min. 52), Dembélé (Denis Suárez, min. 81), Rakitic, Busquets, Vidal (Coutinho, min. 78), Alba, Suárez i Messi.

Gols: 0 - 1, min. 35, Luis Suárez; 0 - 2, min. 43, Messi; 0 - 3, min. 47, Messi; 0 - 4, min. 60, Messi; 0 - 5, min. 88, Piqué.

Àrbitre: González González. Ha amonestat a Rober Pier (min. 25) i Jason (min. 59) per part del Llevant. I a Dembélé (min. 18), Rakitic (min. 36) i Alba (min. 45) pel Barcelona. Ha expulsat a Cabaco (min. 76) per vermella directa en el Llevant.

Estadi: Estadi Ciutat de València, 23.700 espectadors.