Jornada molt profitosa per al Calaf després de les ensopegades dels seus principals perseguidors: el Gironella i l'Avià. Els calafins no van fallar; de fet, van golejar un Artés que només es va mostrar combatiu a la primera part.

El Calaf va jugar els pitjors 45 primers minuts de la temporada. Tot i això, va anotar tres gols al primer temps. El primer gol va ser en una pilota penjada per Alfred Martínez que Torres es va marcar en pròpia porta. En el tram final de la primera meitat, el mateix Alfred va fer el segon amb un xut fluix i col·locat, i Isidre Marsiñach va culminar una triangulació per fer el tercer. L'Artés també va aconseguir un gol a la primera part.

A la represa, el Calaf va refermar el seu domini i va augmentar la diferència amb dos gols més. Una internada per la banda esquerra va finalitzar amb el 4-1, després que Julià López s'anticipés al porter. I Puigpelat va culminar la golejada amb un xut llunyà.

Així doncs, el Calaf aconsegueix sis punts d'avantatge respecte del Gironella i pot tancar, la setmana vinent, una primera volta immaculada si guanya el Castellbell. L'Artés rebrà l'Avià.