La derrota del Mann-Filter, l'únic equip que podia allargar una jornada més la classificació del Cadí per a la Copa de la Reina, que ja era virtual després de la victòria de divendres a Càceres, va assegurar de forma matemàtica el bitllet de les urgellenques per al torneig del KO, que se celebrarà a Vitòria del 28 de febrer al 3 de març. Les aragoneses van caure a la seva pista davant el Durán Maquinaria Ensino de Lugo (61-67), i amb aquest resultat també es va classificar l'IDK Gipuzkoa.

En els altres dos partits disputats ahir, el Femení Sant Adrià va tombar amb certa comoditat l'Araski basc (78-64) i, en el duel entre els dos equips més potents de la competició, l'Spar Citylift Girona va apallissar el Perfumerías Avenida de Salamanca (79-53).

Ser caps de sèrie, el nou repte

Al final de la desena jornada de la competició, l'equip de la Seu d'Urgell es troba situat a la quarta posició de la taula classificatòria, una posició que els permetria ser caps de sèrie a la Copa, i d'aquesta manera podria evitar els tres colíders (Girona, Perfumerías Avenida i Lointek Gernika Bizkaia) fins a les semifinals del torneig.

Ara mateix el Cadí està empatat a victòries amb el Gipuzkoa, i en suma una més que el València. Tots dos equips són els rivals més perillosos per aconseguir la quarta plaça al final de la primera volta, de la qual encara queden tres partits. En el primer d'ells, les urgellenques visitaran la pista de l'Embutidos Pajariel Bembibre de Lleó, l'equip en pitjor forma de la competició (acumula quatre der-rotes seguides). El matx es posarà en marxa dissabte que ve, 22 de desembre, a partir de les 18.15 hores. En la jornada 12, el Cadí rebrà el Quesos El Pastor de Zamora, el dijous 27 a les 21 hores. Finalment, en la jornada 13, les de la Seu jugaran ja a Vitòria, però en aquest cas davant l'Araski, el diumenge 30 a les 18 hores.