Va ser l'única nota dissonant d'una tarda de futbol femení com qualsevol altra al camp de la Pirinaica. Quan a les 14.45 hores les jugadores d'ambdós equips van sortir al camp per fer l'escalfament previ a la disputa del partit, la seva incredulitat era evident. Una quinzena de periodistes, càmeres fotogràfiques professionals, càmeres de televisió, dos drons sobrevolant el ter-reny de joc els noranta minuts...

La inhabitual presència de mitjans de comunicació va generar incomoditat a les jugadores de la Pirinaica i del Terrassa B, tot i que va ser el club egarenc qui va generar l'expectació creada.

En iniciar-se el partit, una norantena d'espectadors, entre aficionats locals, visitants i periodistes, s'aplegaven a les instal·lacions. Alguns aficionats locals i pares de jugadores visitants van atendre els mitjans, com Germán Pizarroso i Sandra Rizquez. Tots dos van constatar «la normalitat» amb què s'ha acollit Berr a l'equip i van revelar que els familiars de les jugadores no havien estat consultats sobre el fitxatge de la futbolista transsexual. Pizarroso va recordar «el cas de la jugadora del Bonaire Janet que va afrontar un canvi de sexe i ara es diu Jan». Les jugadores visitants Ainhoa Alcuten i Marta Montero van atendre els mitjans, mentre Valentina Berr va abandonar les instal·lacions declinant fer declaracions.