Un Reial Madrid que va deixar fora del partit tres dels jugadors de mes pes a la plantilla (Campazzo, Rudy i Randolph) va ser derrotat sense pal·liatius pel Breogán, un dels equips en plena lluita per la permanència a l'ACB. Salva Arco, navassenc i capità gallec, va contribuir amb 13 punts al triomf del Cafè Candelas, que va arribar a tenir un màxim avantatge de 26 punts, amb un 73-47.

Els de Natxo Lezkano, des dels primers minuts, van plantejar un matx de tu a tu però el Madrid va aconseguir un 20-21 favorable al final del primer quart amb Walter Tavares dominant la pintura. Per la banda del Brogán destacava la gran efectivitat de Cvetkovic, amb 8 punts anotats.

En el segon període era el torn de Salva Arco, amb 9 punts que va anotar de forma consecutia. Amb un triple de Christian Díaz, els de Lugo s'avançaven amb 34-27.

Dues enèrgiques esmaixades de Romaric Belemene, exjugador del Manresa, van posar el 45-34 de la mitja part. L'avantatge local es va engruixir més amb dos triples de Lofberg (53-38) i el ritme frenètic que intentava imposar Sergi Llull perjudicava els madrilenys, que en acabar el tercer quart perdien per un dolorós 70-47.

Els locals van aconseguir el seu màxim avantatge de 26 punts, que el Madrid va poder reduir a onze amb el 80-69 encertant més de tres punts després d'un horrible 1/15 des de 6,75 en els primers 30 minuts. Però al Breogán no li va tremolar el pols i es va adjudicar un triomf històric per als gallecs.