El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, que es va imposar per un resultat final de 87-69. Amb aquesta desfeta, els bagencs tanquen el 2018 amb un balanç de quatre victòries i set derrotes en els onze duels disputats.

En el primer quart els jugadors dirigits per Jordi Estany van dominar el ritme del partit i van poder clavar un parcial inicial de 2-12. Tot seguit, els locals van reaccionar i van reduir a un sol punt la renda visitant al final del període (19-20). En el segon, la tònica va ser més o menys la mateixa, i els artesencs van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts d'avantatge en el marcador electrònic (35-40).

En la segona meitat el conjunt de la Bisbal d'Empordà va aconseguir clavar un parcial de 10-0 que li va permetre capgirar el marcador i agafar sis punts de marge al final del tercer quart (60-54). En els deu darrers minuts, els locals van estar molt encertats ofensivament i van anar ampliant la diferència fins al 87-69 definitiu. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés rebrà a la seva pista el Ciutat Vella barceloní, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 12 de gener a partir d'un quart de set de la tarda.