En els primers 5 minuts l'intercanvi de cistelles va ser constant. Amb un parcial de 0 a 7 els manresans van obtenir el primer aventatge i, d'aquesta forma, finalitzar el primer període (15-25).

Els pròxims deu minuts van ser més igualats, amb els locals apropant-se en l'electrònic i els manresans sense poder escapar-se, ja que, cada cop que ho intentaven, els barcelonins, sense perdre pistonada, tornaven a entrar en el partit. Al final de la primera meitat, els bagencs vencien per set punts de diferència (35-42).

A la represa, guió similar, amb el Catalana Occident escapant-se de nou i deu punts, però amb un tram final de tercer quart encallats en atac que va provocar que els locals aconseguissin un parcial de 10-0 que els col·locava a tan sols dos punts (52-54).

En el darrer període, bona sortida dels visitants, que semblava que deixaven enrere el rival i de pas les males sensacions dels últims minuts. Però no, un cop més el Jac Sants va tornar a reduir la diferència per concloure el matx de forma apretada.