El Club Bàsquet Navàs va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquest cop en la visita del Sant Quirze, al qual es va imposar per 63-56. Amb aquest resultat, els navassencs tanquen el 2018 com a líders en solitari del grup 2 de Primera Catalana.

En el primer quart, tots dos equips van cometre moltes imprecisions ofensives i els visitants van finalitzar amb tres punts de marge (12-15). En el segon període, els bagencs van dur a terme algunes transicions ràpides, que els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts d'avantatge (28-21).

Setze punts de màxima rendaEn la segona meitat, els jugadors dirigits per Isidre Suau van sortir disposats a trencar el partit i van assolir setze punts de diferència en l'electrònic, que es van veure reduïts a tretze al final del tercer quart (46-33). En els darrers deu minuts, els navassencs van patir un cert relaxament i, amb tres triples del veterà Moreno, els visitants van aconseguir empatar a 54 quan només quedaven dos minuts de joc. En aquests hi va haver un domini total del Navàs, especialment del seu base Yuste, que va anotar tots els punts del parcial de 9-2 que va donar el triomf als locals. Aquestes festes, concretament els dies 29 de desembre i 4 de gener, el Navàs té programat disputar dos amistosos, davant l'Asfe de Sant Fruitós, de Segona, i l'Artés, de Copa Catalunya.