L'Avinent CA Manresa va obtenir diumenge tres podis en el transcurs del 19è Cros Ciutat de Gavà, prova puntuable per al Gran Premi Català. En la prova sub-18 femenina, la balsarenyenca Bethelhem Manzano va repetir el triomf aconseguit la setmana anterior a Mollerussa, o a confirmar el seu ascendent estat de forma després d'uns mesos de lesions. En la mateixa cursa, Carlota Soler va ocupar una destacada sisena posició. En la carrera sub-18 masculina, Miqui Riera va ser tercer, i va sumar la tercera vegada que puja al podi aquesta temporada; Marc Fernández va ser sisè i Marc Torres, onzè.

En la prova absoluta, d'una distància de 4.710 metres pel bosc de la Sentiu, Esther Gurerrero (Avinent CA Manresa) es va imposar en la categoria sènior al davant d'Aitana Domènech (ISS Hospitalet) i Silvia Abella (Barcelona Atletisme); la general femenina va ser per a la màster Marta Camps (Barcelona Atletisme). En aquesta prova organitzada pel CA Gavà hi van prendre part més de mil atletes en les setze carreres programades. En categoria masculina, la cursa gran, de 6.201 metres, la va dominar Abdelmounim El Jouk (UA Lleida), seguit de Miquel Domènech (CA Gavà), vencedor sub-23, i Abderrahim Ougra (GEIEG)