L'atleta sub-16 del CA Igualada Petromiralles Carla Bisbal va assolir el triomf en la cursa cadet del Cros Ciutat de Gavà, disputada al bosc de la Sentiu amb organització del CA Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, prova puntuable per al Gran Premi Català de cros. Hi van participar deu atletes del CAI.

Carla Bisbal es va imposar clarament amb 6'01", i van ser 18a Anna Quero amb 6'50" i 22a Andrea Gil amb amb 7'07", en un circuit de 1.890 m. Roger Suria va ser 7è en categoria juvenil amb 13'19", i van entrar 12è Cesc Lacueva amb 13'49", 13è Gerard Farré amb 14'24" i 17è Jan Bisbal amb 14'45", en 4.050 m. de cursa. Sergi Santamaria va ser 8è júnior amb 16'02", per cobrir els 4.050 m. Josep M. Cuervo va ser 10è entre els cadets amb 8'11" en 3.000 m. El debutant amb el CAI Antoni Vázquez (sub-23) es va retirar per lesió.

D'altra banda, l'atleta sub-23 del CAI Petromiralles Ayoub Ouchbab va participar en la prova absoluta del campionat català de cros curt a Canet. Ouchbab va entrar en el lloc 40 amb un temps de 12'26" en els 4.000 m de cursa.