El Reial Madrid va guanyar a la pista del Bayern de Munic (72-82) en un partit que va dominar amb claredat en els primers minuts, en què va veure com el conjunt bavarès s'aproximava a només quatre punts (68-72), però que va resoldre gràcies a cinc punts seguits de Thompkins i a la feina defensiva, que van mantenir el combinat local el suficientment allunyat.

Els encerts de Sergi Llull, que va anotar cinc triples de vuit intents per a un total de 19 punts, van impulsar l'equip de Pablo Laso en una primera part molt plàcida, en què va arribar a guanyar de quinze punts al final dels dos primers quarts (31-46). El Bayern encara va veure com el Madrid s'escapava fins als setze punts de diferència, però aleshores els blancs es van relaxar i entre Radosevic, Djedovic i Lucic van deixar amb opcions el seu equip al final del tercer període (59-65). En el darrer, Barthel va perdre l'oportunitat de deixar el seu equip a dos punts, i els dos bàsquets seguits de Thompkins ja van ser el principi de la fi dels alemanys.

En els altres partits de la jornada, triomf del Khimki per un sol punt contra el Darussafaka (85-84), amb dos tirs lliures seguits, a un segon per al final, de Jordan Mickey. El Panathinaikos, ja sense Xavi Pascual, va caure a casa contra l'AX Milà (83-86) i el Zalgiris va imposar el seu joc coral davant del Maccabi (80-73).