El Manresa FS va tancar la primera volta i l'any amb una victòria per la mínima a la complicada pista de La Unión Santa Coloma, en un duel en què els manresans van arribar a guanyar per 2-7 i van desconnectar en els dar-rers minuts. El conjunt local va sortir amb més ganes davant d'un Manresa FS fred i va avançar-se al minut 5, 1-0. A mesura que passaven els minuts, l'equip de Paco Cachinero va començar a imposar el seu domini i abans del descans van aconseguir capigrar el resultat, 1-3. A la represa, els visitants van sentenciar amb dos gols consecutius enfront d'un equip local que va sortir amb el porter jugador a falta de 12 minuts. Els bagencs van marcar dos gols més, fins al 2-7, i, ja en els darrers minuts, van disminuir la intensitat. Aquesta situació van aprofitar-la els locals, que van anar retallant de mica en mica la diferència fins al definitiu 6-7.