El Manchester City es va veure sorprès al seu estadi pel modest Crystal Palace, que es va imposar per un resultat final de 2-3. Amb aquesta derrota, el conjunt dirigit pel tècnic santpedorenc Pep Guardiola s'allunya a quatre punts del líder de la Premier, un Liverpool que divendres va tombar el Wolverhampton per 0-2.

Els locals es van avançar en el marcador al minut 27, quan Gündogan va rematar amb el cap una centrada de Fabian Delph. Només sis minuts després, els visitants van empatar mitjançant Schlupp, que va aprofitar una assistència de McArthur per batre el porter rival amb un xut creuat. I molt poc temps després, al 35, va arribar la segona diana del Crystal Palace, gràcies a un xut des de fora de l'àrea de Townsend. Amb l'1-2 es va arribar a la mitja part de l'enfrontament. En la segona meitat, els visitants van ampliar distàncies al minut 51 amb un penal transformat per Milivojevic. El conjunt de Manchester només va poder escurçar el marcador al 85, quan De Bruyne va fer un golàs.

Un altre equip important de la competició, el Chelsea, també va caure a casa, en el seu cas davant el Leicester (0-1). L'única diana del duel va arribar al minut 51, quan Vardy va aprofitar una assistència de Maddison. Tot i la desfeta, els de Londres es mantenen quarts, en zona de Lliga de Campions.

Amb els mateixos punts que el Chelsea, 37, i en cinquena posició hi ha l'Arsenal, que va guanyar el seu partit davant el Burnley (3-1). Al minut 14, Kolasinac va assistir un Aubameyang que va fer el primer, i en la segona meitat el mateix jugador va tornar a marcar, aquest cop a passada de Lacazette. Al minut 63, Barnes va retallar distàncies després d'una jugada amb rebots a l'àrea de l'Arsenal. Al temps afegit, concretament al 91, Iwobi va signar el 3-1 definitiu.

El Manchester United va respondre a l'acomiadament de José Mourinho amb una golejada a Cardiff (1-5), en el primer partit del nou tècnic, Solskjaer. Al minut 3, Rashford va obrir la llauna amb un gol de falta i, al 29, Ander Herrera va engaltar un gran xut des de fora l'àrea que va superar per complet el porter rival. Al minut 38, Víctor Camarasa va retallar distàncies des del punt de penal. Martial, al 41, i un doblet de Lingard a la segona part van donar el triomf als visitants.

En els altres partits de la jornada, el Bournemouth va superar el Brighton (2-0), el Southampton va vèncer al camp del Huddersfield (1-3), el Newcastle i el Fulham van empatar a zero, i el Watford es va endur els tres punts del terreny de joc del West Ham (0-2).