El Divina Seguros Joventut va regalar al seu públic una gran victòria (84-64) davant l'Iberostar Tenerife i va presentar la seva candidatura per ser a la Copa del Rei, a falta de quatre jornades per al final de la primera volta.

Els verd-i-negres van tornar a demostrar que són un equip poderós quan juguen a casa i van dominar de principi a fi gràcies al seu gran encert des de la línia de tres punts, amb 15 cistelles de 25 intents i amb set dels seus jugadors anotant des d'aquesta distància. El gran segon quart dels badalonins (23-8) va ser determinant en el triomf davant un rival que va tenir un baix percentatge en el tir (38%), fet que el va deixar sense possibilitats de competir per la victòria.

El Joventut va aturar Beirán amb les defenses de Nogués i de Dawson. L'ala israelià, juntament amb Todorovic, va ser el protagonista de l'escapada dels locals al final del primer quart (19-15). Els triples de Morgan i Mathias van permetre als badalonins obrir més escletxa, mentre que Laprovittola va moure bé un equip que sempre va trobar posicions clares per llançar i que va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb mig triomf a la butxaca (42-23).

En la segona meitat, el base argentí es va apuntar al festival de triples i el Joventut va obtenir vint punts de renda. Tot seguit va aparèixer Beirán, anotant i assistint Niang, però, tot i això, els canaris van tancar el tercer quart amb un 59-46. En els deu darrers minuts, l'Iberostar es va tornar a col·lapsar en atac, i Dimitrijevic i Laprovittola van dirigir i anotar per tal d'assegurar el setè triomf del curs.