Un gol del lateral Piccini en temps de descompte va donar la victòria al València (2-1) sobre un Osca que va merèixer els tres punts, sobretot a la segona part, però que continua sense sumar i cada vegada veu més lluny la possibilitat de salvar-se, malgrat que el seu joc és per tenir més punts a la classificació.

Els valencianistes van intentar deixar encarrilat el partit a la primera part i es van aprofitar d'una errada de Marimón a l'hora de controlar una esfèrica al lateral per iniciar una jugada per l'es-querra que va acabar amb centrada de Txerishev i rematada en semierrada, però al fons de la porteria, de Parejo.

L'Osca no es va enfonsar i, tant en el tram final de la primera part, com a l'inici de la segona, va buscar l'empat, que va arribar després d'un penal que va transformar el Cucho Hernández. Els aragonesos van poder fer l'1-2 en un contraatac en què Soler va prendre la pilota a Longo, que era tot sol davant de Neto, i en una falta llançada al travesser per Ferreiro. En el súmmum de la crueltat, però, va arribar el gol de Piccini, i el públic de Mestalla, que escridassava l'equip, ho va celebrar.

En el darrer partit de l'any, el Rayo va acostar-se a la salvació en derrotar el Llevant per 2-1. Un autogol de Toño va avançar els madrilenys, Rochina va empatar però Raúl de Tomás va fer quedar els punts a Vallecas.