El Manchester City ha entrat en crisi amb l'arribada de l'època nadalenca. L'equip de Pep Guardiola, que ja va perdre dissabte contra el Crystal Palace, va caure ahir al camp del Leicester per 2-1 i aquest fet, unit a la victòria del Liverpool sobre el Newcastle (4-0), provoca que el lideratge ja sigui a set punts i, a més, hagi perdut la segona posició en benefici d'un Tottenham que ahir va derrotar per 5-0 el Bournemouth.

Els citizens van avançar-se en el marcador a Leicester mitjançant Bernardo Silva, però Albrighton va empatar i Roberto Pereira va donar el triomf al campió de lliga del 2016. A més, el City va veure com li expulsaven Fabian Delph.

El Tottenham ara és segon, amb un punt sobre el City, després de marcar onze gols en els dos últims partits. Ahir van marcar Eriksen, Son en dues ocasions, Lucas Moura i Harry Kane. Sis punts davant hi ha el Liverpool, el solvent líder, que en va fer un menys, anotats per Lovren, Salah, Shaqiri i Fabinho.

Qui es recupera amb l'arribada d'Ole Gunnar Solskjaer és el Manchester United, que va sumar el segon triomf seguit en derrotar per 3-1 el Huddersfield, amb dos gols de Pogba i un de Matic, a més del marcat per Jörgensen pel conjunt visitant.

En clau blaugrana, doblet de Lucas Digne i gol del colombià Yerry Mina en la victòria de l'Everton per un concloent 1-5 sobre un Burnley situat en posicions de descens.

En el darrer partit de la jornada, el Chelsea va derrotar el Watford per 1-2 i ara és quart, amb dos punts sobre l'Arsenal i a dos del City. Hazard va ser el protagonista. Va anotar el primer gol i també l'1-2 de penal, després del marcat per Pereyra.