La força defensiva del Barça Lassa va permetre als homes de Svetislav Pesic remuntar una diferència de disset punts en contra (25-42) en una segona meitat en què va anul·lar un atac de l'Anadolu Efes que havia anotat 50 punts en vint minuts. Les accions d'Oriola, convertit en cinc, en el tercer quart van permetre un parcial de 20-7 que va deixar sense capacitat de resposta el conjunt otomà.

Els primers dos quarts, en canvi, van ser de clar domini de l'Anadolu, que van trobar lliures homes com Motum o Micic, que van torturar des de la línia de tres punts. Amb Tomic a pista, el Barça va caure fins als disset punts de desavantatge. Pesic, però, va fer canvis per jugar amb pivots baixos al final del segon quart i l'equip va poder remuntar una mica. L'inici del tercer va ser d'una gran duresa defensiva. L'Efes només va anotar set punts en aquest període i vuit més en el darrer, i la intensitat d'Oriola, la direcció d'Heutel i Pangos i la força interior d'un recuperat Seraphin van fer la resta. El Barça és setè quan falta els partits d'avui i torna a entrar en la zona dels play-off.

També ahir, el Kirolbet Baskonia va obtenir un bon triomf a la pista del Khimki per 77-85 amb 15 punts de Shavon Shields en un duel en què Shengelia va trencar un tauler. A més, disputats ahir, Maccabi-AX Milà (94-92) i Darussafaka-Olympiacos (79-75). Avui es juga un molt interessant Fenerbahçe-Reial Madrid.