Un gol de Cristiano Ronaldo, que havia arrencat el partit des de la banqueta, va evitar que la Juventus perdés el primer partit de la temporada a la lliga, al camp de l'Atalanta (2-2). Això que les coses havien començat molt bé per a l'equip d'Allegri amb un autogol de Dimsiti al minut 2, però Zapata va empatar al 24 i, a més, els visitants van perdre Bentancur per expulsió, abans que de nou Zapata fes el 2-1. Llavors va entrar Cristiano al camp i tretze minuts després feia el gol de l'empat.

L'Inter allunya el Nàpols

Tot i l'empat, la Juventus amplia a vuit l'avantatge sobre el segon classificat, el Nàpols, que en el darrer partit del dia va caure derrotat al camp de l'Inter. Koulibaly es va deixar expulsar per aplaudir l'àrbitre, el seu equip ho va pagar i Lautaro Martínez, en el darrer minut, va aprofitar una assistència de Keita Baldé i una inhibició d'Icardi per anotar l'únic gol. A més a més, Insigne també va ser expulsat. En d'altres partits del dia, Frosinone-Milan (0-0), Roma-Sassuolo (3-1), Bolonya-Lazio (0-2) i Sampdoria-Chievo (2-0).