Dos gols materialitzats pel davanter portuguès Cristiano Ronaldo van certificar, ahir, la victòria per 2 a 1 de la Juventus contra el sisè classificat, la Sampdoria. Aquest resultat va permetre a l'equip de Massimiliano Allegri tancar la primera volta de la Sèrie A com a líder, amb 53 punts. Els de Torí només han cedit dos empats en els dinou partits jugats. A més, amb aquest dos gols, la vecchia signora va assolir la xifra dels 100 gols marcats durant l'any 2018, si sumem els materialitzats en totes les competicions oficials.

Cristiano Ronaldo va donar avantatge al seu equip tot just iniciar-se el matx (minut 2). El veterà davanter Fabio Quagliarella va reequilibrar el marcador (minut 33), en transformar una pena màxima, però el portuguès, també de penal, va establir el marcador definitiu a la represa (minut 65). Cristiano Ronaldo és el màxim golejador de la lliga amb 14 gols. El Nàpols i l'Inter, perseguidors de la Juve, a 12 i 14 punts, van guanyar els seus partits. Els de Carlo Ancelotti van vèncer el Bologna a la Campània (3 a 2), mentre l'Inter es va imposar a Empoli (0 a 1).