El Liverpool va iniciar la segona volta de la Premier League amb la mateixa eficàcia ofensiva amb que va tancar la primera. Els reds van golejar de forma contundent l'Arsenal d'Unai Emery per 5 a 1. Aquest és el novè triomf consecutiu de l'equip d'Anfield a la lliga.

El davanters Roberto Firmino, autor d'un hat-trick, i Mohamed Salah van ser determinants per segellar la golejada. L'equip londinenc va adquirir avantatge als onze minuts, gràcies al jove migcampista Maitland-Niles. Però la resposta dels reds va ser immediata i contundent i, cinc minuts després, el brasiler Firmino ja havia signat la remuntada amb els seus dos primers gols. Sadio Mané (minut 32), aprofitant una assistència de Mohamed Salah, i després l'hàbil jugador egipci, que va transformar un penal, van establir el 4 a 1 que registrava el marcador al descans. Roberto Firmino va marcar el seu tercer gol a la represa (minut 65), de penal.

La victòria del Liverpool (54 punts) es va combinar amb la derrota del Tottenham de Pochettino a Wembley (1 a 3). Tot i avançar-se amb un gol de Harry Kane, Willy Bolly, Raúl Jiménez i Hélder Costa van marcar a la segona part pel Wolverhampton i van trencar una ratxa de cinc triomfs seguits dels londinencs, que es mantenen amb 45 punts. Avui, el Manchester City de Pep Guardiola (44) juga a Southampton (15.15 hores).