Reeixit Torneig de Nadal per a equips de categoria aleví el que va organitzar el CE Manresa al Nou Estadi del Congost i es va celebrar el dissabte passat, 29 de desembre. Els blanc-i-vermells, amfitrions, van ser els vencedors, després de superar per 2 a 0 en la final el Mercantil. L'aleví A del CE Manresa, a més a més de guanyar la final, es va imposar en tots els enfrontaments del seu grup i es va classificar primer. En l'eliminatòria de quarts de final va superar el Júpiter (5-0) i a les semifinals, l'EF Gavà (3-1).

El seu rival a la finalíssima, el Mercantil, també es va presentar invicte al darrer compromís del torneig però va trobar-se amb un CE Manresa superior en totes les facetes del joc. Els manresans només van encaixar un gol en tota la competició

L'EF Gavà va classificar-se en tercera posició i el Santfeliuenc, en la quarta. A escala individual, Abdelkader Achouiti (del CE Manresa A) va ser escollit com a millor jugador del torneig, mentre que David Lloret (de l'EF Gavà) va ser-ho com a millor porter.