02 de gener de 2019
02.01.2019
ATLETISME

La Sant Silvestre d'Avinyó supera amb escreix participacions anteriors

Més de 500 esportistes van poder escollir entre dos traçats, de 10 i 5 km

01.01.2019 | 22:41
Gran expectació a la sortida de la novena edició de la Sant Silvestre d'Avinyó

Amb més de 500 inscrits (513, que van superar amb escreix la participació de l'any passat en les tres modalitats previstes, de 10 km, 5 km i caminada de 5 km), els Esquerdabocs van organitzar, dilluns, amb un gran èxit, la novena edició de la Sant Silvestre d'Avi-nyó, una cursa que té la particularitat que es disputa majoritàriament sobre terra, enguany amb trams nous, i unes grans vistes, que van agrair els participants, que ja la tenen com una de les millors Sant Silvestres de Catalunya de les seves característiques.

La sortida es va donar de la sala polivalent municipal d'Avinyó. La prova va ser molt competitiva al davant però també va incloure corredors que volien acabar l'any corrent sense més ni més. Els respectius vencedors van ser Adrià Duarri i Laia Andreu en la cursa dels 10 km, i Miqui Riera i Aida Perés en la dels 5 km.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.