Treballada i merescuda tercera posició de les noies sub-20 de l'Avinent Manresa en la 19a edició del Campionat de Catalunya de clubs, a la pista coberta del Pavelló d'Esports de Sabadell. El combinat manresà va finalitzar en la tercera plaça després d'assolir un total de 102 punts, darrere del Cornellà (107) i del FC Barcelona (119,5). Cal destacar els triomfs de la velocista Laia Solà en els 60 llisos i de la migfondista Bethelhem Manzano en els 1.500 metres. Montserrat Montañés en pes i Judit Devers en 60 tanques van aconseguir la segona posició, i Meritxell Tarragó en els 400 llisos i Meritxell Lladó en perxa van acabar en tercer lloc. Carlota Soler va acabar 5ena en els 800 llisos; Anna Cabrera, 6ena en salt de llargada; Elia Rius, 9ena en triple salt; Abril Duran, 10ena en salt d'altura, i Judith Canal, 11ena en 200 llisos. En la categoria masculina, el combinat del CAM va finalitzar en una meritòria novena posició, amb un total de 73,5 punts.

Avui, la Reis Race, a Igualada

Uns 550 atletes participen avui a la setena edició de la Reis Race. Els corredors podran disputar la cursa de 5 o 10 quilòmetres, les quals arrencaran a les 10.30 h i a les 10.40 h, respectivament, des de la rambla General Vives.