El Barça Lassa va sumar la seva tretzena victòria de la temporada a la pista del San Pablo Burgos, fet que li permet mantenir el lideratge de la Lliga Endesa amb només dues derrotes. Un triomf que va arribar no sense patir contra un conjunt burgalès molt valent i amb recursos per fer mal als homes d'Svetislav Pesic. Ante Tomic, amb 23 punts i 37 de valoració, va ser clau en la victòria culé.

En línies generals, el Barça va fer un bon primer quart, a excepció d'alguna badada defensiva que va evitar un quart quasi perfecte dels blaugrana, ahir amb la segona equipació. Un joc molt equilibrat en atac amb el protagonisme de Tomic i Claver.

El segon quart va ser més igualat, després que els homes de Diego Epifanio reaccionessin gràcies als dos nous fitxatges, Benite i Lima. Ambdós van revolucionar el joc dels seus.

El partit va seguir la mateixa tònica en el tercer quart. Els blaugrana van posar una marxa més al final del tercer quart, amb bones decisions de Pangos i Ribas que posaven el més nou en el marcador per afrontar el darrer quart.

Un últim període en el qual el Barça va ser més sòlid però no va evitar patir. Primer Ribas i després Tomic van ser els homes claus per sentenciar el partit.