Un gol de l'argentí Leo Messi i un altre de l'uruguaià Luis Suárez en la primera meitat han permès al Barcelona guanyar al Getafe en el Coliseum Alfonso Pérez, en el partit corresponent a la jornada 18 de LaLiga Santander.

El Barcelona s'ha avançat als 19 minuts amb un gol de Messi, que s'ha beneficiat d'una indecisió de la defensa del Getafe per aprofitar un rebuig de David Soria i creuar la pilota al fons de la porteria buida.

L'equip català ha ampliat el seu avantatge als 38 minuts amb un xut de l'uruguaià Luis Suárez des de la frontal de l'àrea davant la qual res va poder fer el porter del Getafe.

Dos minuts abans del descans, el Getafe ha pogut reduir diferències amb un gol de Mata, que ha rematat sol en el segon pal una pilota centrada des de la dreta per Ángel.

En la segona part el Getafe ha tingut ocasions molt clares per marcar com una rematada a porta buida de Mata, mentre que el Barcelona, amb Leo Messi de protagonista, s'ha trobat diverses vegades amb David Soria, molt encertat amb les seves aturades.

Amb aquesta victòria, el Barcelona segueix líder en solitari amb 40 punts, cinc més que el segon, l'Atlètic de Madrid. El Getafe, per la seva banda, es queda amb 25 punts a un de la sisena plaça que ocupa el Betis i dona accés a la Lliga Europa.

Fitxa tècnica

1 - Getafe: David Soria; Damián Suárez, Djené, Cabrera, Antunes; Foulquier (Jorge Molina, m.57), Arambarri, Maksimovic, Portillo (Rober Ibáñez, m. 83); Ángel (Samu Saiz, m. 73) i Mata.

2 - Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Arthur (Aleñá, m. 87), Arturo Vidal (Busquets, m.69), Rakitic; Messi, Dembélé (Coutinho, m. 83) i Luis Suárez.

Gols: 0-1, m. 19, Messi; 0-2, m. 38 Luis Suárez; 1-2, m. 43 Mata.

Àrbitre: Cuadra Fernández (Comitè balear). Groga a Foulquier (m. 15), Damián (61), Cabrera (69), Maksimovic (76), del Getafe; i a Arthur (m. 11), Jordi Alba (14), Vidal (64), del Barcelona.

Incidències: partit corresponent a la divuitena jornada de LaLiga Santander disputat en el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe davant 14.721 espectadors.