El Reial Madrid ha perdut aquest diumenge a casa per un 0-2 contra la Reial Societat, incapaç de replicar els gols de Willian José -de penal- i de Rubén Pardo, en un partit en els blancs han ressuscitat la seva crisi de resultats, que no de joc, entre el clima d'indignació de la seva afició pel videoarbitratge.

LaLiga Santander: Els gols del Reial Madrid - Reial Societat (0-2)

LaLiga Santander: Els gols del Reial Madrid - Reial Societat (0-2)

Aquesta derrota, a sobre, ha frustrat que el Madrid retallés punts al Sevilla i a l'Atlètic de Madrid, que prèviament s'havia anul·lat amb un 1-1 en terres andaluses. A més, el Barça disposarà de més marge de maniobra en els seus propers compromisos, encarrilat cap al títol de campió a falta tota la segona volta per jugar-se. Per la seva part, aquest triomf ha permès a la Reial Societat arribar als 22 punts i quedar-se en una zona tranquil·la de la taula.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (Reguilón, min. 77); Casemiro (Isco, min. 57), Kroos (Dani Ceballos, min. 80), Modric; Lucas Vázquez, Vinicius Jr. i Benzema.

Reial Societat: Rulli; Elustondo (Zaldúa, min. 69), Héctor Moreno, Diego Llorente, Aihen Muñoz (Zubeldia, min. 84); Illarramendi, Merino (Rubén Pardo, min. 73), Januzaj, Zurutuza, Oyarzabal; i Willian José.

Gols: 0-1, min. 3, Willian José (p); 0-2, min. 82, Rubén Pardo.

Àrbitre: Munuera Montero (C. Andalús). Ha amonestat amb groga a Marcelo (min. 52), Modric (min. 74) e Isco (min. 88) en el Real Madrid, i a Willian José (min. 36) en la Reial Societat; i ha expulsat per doble groga a Lucas Vázquez (min. 40 i 61) en el Reial Madrid.

Estadi: Santiago Bernabéu, 53.412 espectadors.