L'Eibar i el Vila-real es van repartir els punts a Ipurua (0-0), un resultat que no permet al submarí groc, malgrat l'actuació del seu porter Sergio Asenjo, allunyar-se de les posicions de descens. Aquest ja és el seu quart empat consecutiu. Els de Luis García Plaza es queden amb 17 punts, només un més que un Athletic Club que aquest dilluns podria enviar-lo a la zona de crema si venç a Balaídos. L'Eibar ja té 22 punts i navega a la zona temperada.

En un matí gèlid a Ipurua, el conjunt local va tenir el control des de l'inici i va disposar de les primeres ocasions, en una primera part que va finalitzar sense gols. A la represa, repertori d'aturades del porter del Vila-real Sergio Asenjo, que va evitar el gol de l'Eibar diversos cops. No obstant això, l'oportunitat més clara del partit es va fer esperar fins al 89, quan Funes Mori va treure gairebé en la línia de gol una rematada d'Escalante que ja celebrava la parròquia eibarresa. Un cop de cap de Kike en el descompte també va poder canviar el marcador, però Asenjo, molt atent, el va atrapar i va culminar, així, una gran actuació.