El Tecnyconta Saragossa se situa de nou amb balanç positiu a la classificació, després de la clara victòria assolida a la seva pista davant un UCAM Múrcia en mala ratxa de resultats (88-68). El conjunt aragonès segueix posant pressió als equips en llocs de Copa del Rei de la mà d'un Stan Okoye que va estar molt inspirat i que va anotar 29 punts.

Els locals van protagonitzar un gran inici, amb un parcial de 9-0 en només dos minuts i mig de joc gràcies al seu encert en el tir i als errors dels murcians. Tot seguit, la tònica es va mantenir i el primer quart va finalitzar amb un 31-14. En el segon període, els visitants no van reaccionar i el seu desencert va anar en augment (43-27 al descans).

En la segona meitat res va canviar, ja que l'UCAM, amb un joc nefast, va acabar assumint que no seria capaç de remuntar i va anar disminuint la seva energia progressivament, fet que va permetre al Tecnyconta no patir.