08 de gener de 2019
08.01.2019
ATLETISME

Els berguedans Anna Garcia i Xavi Tomasa van dominar la tercera Cursa de Reis

07.01.2019 | 23:25
Xavi Tomasa va entrar com a vencedor a Sant Julià de Cerdanyola

Xavi Tomasa (CA Calataiud) i Anna Garcia (JAB), dos atletes berguedans, van ser els vencedors de la tercera edició de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerda-nyola, organitzada dissabte conjuntament pels Joves Atletes de Berga (JAB) i l'Ajuntament local, amb uns 125 atletes participants que van haver de fer front a un circuit de 5 km pels voltants del poble, però també endinsant-se al bosc, amb vistes espectaculars de l'alt Berguedà amb el Pedraforca al fons. La Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola també es podia fer en el format de caminada.

El podi masculí el van completar Roger Camprubí (CA Berga) i Marc Serrallonga (Go-Extrem). Quant a les noies, darrere d'Anna Garcia van entrar Marta Palau (COB) i Vanesa Chirveches (JAB). A tots els participants se'ls va obsequiar amb una samarreta tècnica de màniga llarga i bossa d'obsequis. En finalitzar la prova, els atletes van gaudir d'una xocolatada amb coca artesana cortesia de l'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola. Després de la prova sènior es van celebrar diverses curses infantils.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga