El Sevilla FC ha anunciat aquest divendres els fitxatges del davanter del FC Barcelona Munir El Haddadi i del central de l'Ajax d'Amsterdam Maximilian Wöber, que s'incorporaran a l'equip de Pablo Machín un cop passin les respectives proves mèdiques i signin els seus nous contractes.

Munir, fins ara al Barça però sense pes en l'equip aquesta temporada, arriba al Sevilla FC després d'un traspàs d'1,05 milions d'euros, segons ha revelat el club blaugrana en un comunicat en el qual li desitgen sort en la seva carrera.

"El Sevilla FC i el FC Barcelona han arribat a un principi d'acord per al traspàs de Munir El Haddadi al conjunt sevillà, a expenses que l'atacant superi el reconeixement mèdic i segelli el seu contracte amb el club de Nervión", ha anunciat el club sevillista .

Munir, fruit del planter blaugrana però que malgrat ser el màxim golejador de la Youth League en la temporada 2013/14 no va arribar a explotar en el primer equip, reforçarà la davantera sevillista des d'aquest mercat d'hivern tot i que acabava contracte a final de temporada.

El davanter va passar pel València CF i el l'Alabès en sengles cessions per part del FC Barcelona, destacant sobretot a Vitòria, on va aportar 14 gols i 7 assistències a la gran campanya de l'equip.