El Barça Lassa va aconseguir la cinquena victòria consecutiva a l'Eurolliga, en aquesta ocasió en la visita del Panathinaikos grec, al qual va superar per onze punts de diferència (79-68). Amb aquest resultat, els blaugrana es mantenen sisens a la classificació, empatats amb el cinquè, un Olympiacos que dijous va caure a Madrid, i amb dos triomfs més que el setè, el Bayern de Munic. El base Thomas Heurtel, amb 23 punts, i el pivot Kevin Seraphin, amb 14 i set rebots, van liderar l'equip dirigit per Svetislav Pesic.

Els tres primers quarts van ser igualats, i es va arribar als darrers vuit minuts amb empat a 58. En aquests, un parcial de 21-10 va donar el triomf al Barça.

En els altres partits jugats ahir, el Maccabi va soprendre el CSKA a Moscou (76-93), el Buducnost va superar per la mínima el Darussafaka (75-74), el Baskonia va tombar el Gran Canària (83-66) i el Bayern es va desfer de l'Armani de Milà (93-87).