L'Avià era el primer escull del Calaf en dues jornades que es presenten, si més no, decisives en la lluita pel títol del grup 7 de Tercera Catalana. El conjunt calafí va superar el primer obstacle i ho va fer amb nota, en golejar el conjunt berguedà. Una victòria que permet als calafins, líders de grup, obtenir un avantatge de 13 punts respecte de l'Avià. La setmana vinent, els homes d'Oriol Hontangas poden donar un cop d'efecte al campionat si guanyen el seu rival més directe i l'únic que aguanta el ritme calafí, el Gironella.

El partit entre l'Avià i el Calaf va començar amb molt respecte entre els dos equips. Un matx en el qual debutava en el bàndol local el porter manresà Roger Romero. Una primera part igualada en què l'efectivitat calafina els va permetre otenir un 1-3 al descans.

A la represa, quan l'Avià més insistia en retallar diferències, el Calaf va sentenciar el partit al contraatac.