El líder de la competició no va poder trencar la bona dinàmica de joc de les badalonines i va cedir per un ajustat 50 a 54 que auspicia que el CB Balaguer accedeixi al primer lloc de la classificació, amb el mateix balanç de victòries i derrotes que les manresanes (11 a 3). A una victòria dels capdavanters se situen el Joventut, el Granollers i el Manyanet de Reus.

El joc premeditadament estàtic proposat per les badalonines a l'inici del partit va incomodar les bagenques. Al minut 7, les de Badalona van aconseguir un primer avantatge ressenyable (2 a 10), que les locals van igualar al final del primer quart (10 a 11).

Al segon període, les manresanes van oferir la seva millor versió. Una defensa impenetrable permetia trenar transicions ofensives letals que les badalonines no van saber conjurar. Només un triple anotat a l'últim segon pel Joventut va permetre a les visitants minimitzar el desavantatge al descans (29 a 22).

A la represa, el Joventut va endurir la defensa i va modificar l'estratègia ofensiva, optant per un joc vertical. En aquest context, el marcador va passar del 33 a 25 (minut 23) al 33 a 41 (minut 29). Quan faltaven quatre minuts per a la conclusió del partit, les bagenques van capgirar el marcador (49 a 45), però l'encert de les badalonines des del tir lliure va ser decisiu en el tram final del partit.