El Barcelona, líder de Primera divisió, ha tancat la primera volta amb un ampli triomf (3-0) davant l'Eibar al Camp Nou, on l'argentí Lionel Messi ha marcat el seu gol 400 en el campionat.

LaLiga Santander: Els gols del Barcelona - Eibar (3-0)

L'equip blaugrana s'ha avançat amb un gol en el minut 19 de l'uruguaià Luis Suárez qui, a la represa, ha servit el segon a Messi (min. 53) i ha transformat el tercer sis minuts més tard.

Fitxa tècnica

3 - Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto (Semedo, min. 83, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio Busquets (Vidal, min. 66), Rakitic, Arthur (Dembélé, min. 72); Coutinho, Messi i Luis Suárez.

0 - Eibar: Riesgo; Peña, Arbilla, Bigas, Cote; Escalante (Kike García, min. 77), Diop, Orellana, Cucurella (De Blasis, min. 64); Jordán i Sergi Enrich (Marc Cardona, min. 83).

Gols: 1-0, Luis Suárez, min. 19; 2-0, Messi, min. 53; 3-0, Luis Suárez, min. 59.

Àrbitre: Gil Manzano (Comitè extremeny). Ha mostrat groga a Sergi Enrich (min. 42), Luis Suárez (min. 44) i Piqué (min. 70).

Incidències: Partit de la 19ª jornada de LaLiga Santander disputat en el Camp Nou davant 71.039 espectadors.