El manresà Roger Bermusell, de 25 anys, és nou jugador de la Primera Divisió estatal de futbol sala després de comprometre's amb l'O Parrulo, de Ferrol. Bermusell arriba al club gallec després del seu pas, aquesta mateixa temporada, per l'Imperial Wet de Romania, entitat de la qual s'ha deslligat els darrers dies.

Roger Bermusell s'ha format a les categories base del Manresa FS, on també va jugar en el primer equip manresà. Posteriorment va jugar al CCR Castelldefels, al filial del Barça i al Betis, fins la campa-nya passada. També va estar una temporada al Manchester Futsal mentre estudiava.

Bermusell, que juga d'ala pivot, està pendent ara de l'arribada del trànsfer internacional per poder debutar amb el conjunt gallec, que es troba en plena crisi de resultats (ocupa la quarta posició per la cua a la lliga), malgrat que a la Copa del Rei està fent història i demà jugarà els quarts de final contra el navarrès Aspil Vidal Ribera al pavelló d'A Malata (20 h).

Juntament amb el també manresà Xavier Cols, Roger Bermusell es converteix en el segon jugador del planter del Manresa FS que acaba jugant a Primera Divisió. Xavier Cols actualment té un paper destacat al Peníscola, un dels equips revelació de la màxima categoria del futbol sala estatal. Sense anar més lluny, ahir al migdia, els castellonencs van empatar amb el totpoderós Inter Movistar a dos gols, amb Xavier Cols com a titular.